Tast de formatges catalans
A Casa Carot
Punt de trobada: Formatgeria Casa Carot.
Carrer Dagueria, 16 . Barcelona
Aforament: Màxim 15 persones (12 alumnes + dos voluntaris+ Professor)
Us agrada el formatge? Us heu preguntat mai quins secrets amaga?
Quin us agrada més: el de cabra o el d'ovella?
I què diferencia un formatge de llet crua d'un de pasteuritzat?
Com influencia el temps de curació en el seu sabor? És cert que sempre mariden amb vi negre?
Divendres 28 de novembre, ho descobrirem tot mentre pasturem entre una selecció exclusiva de formatges i vins catalans. Us convidem a un racó amagat al cor de Barcelona, a tocar de la Plaça Sant Jaume.
Al carrer de la Dagueria, una formatgeria de km 0 ha preparat per a nosaltres un maridatge excepcional. Gaudirem dels productes alhora que descobrim tot el vocabulari en català que els envolta: des de les textures fins als aromes, passant per les sensacions que ens desperten.
Us hi esperem: aprendre català mai havia tingut un gust tan bo!
Inscripcions
